2003

Tenslotte (dat het de laatste was had ik dus gedroomd) was dan in 2003 de uitzending naar Turkije waar ik ook net lang genoeg ben geweest om in aanmerking te komen voor een medaille. Ons eigen hoofdkwartier alsmede de staf van de minister kon het weliswaar allemaal niet volgen, daar ging het allemaal te snel voor, maar we zijn er toch echt met succes geweest en ook weer heel terug. Ongeveer 7 februari begon het feestje en al het personeel was 1 mei terug. Materieel heeft even wat langer geduurd omdat de defensiestaf geen besluit kon nemen over Irak, maar wat maakt dat uit. (dagboekje).

In het dagelijks leven ( dat was dus tot augustus 2005...) ben ik dus Hoofd Bureau Logistiek Beleid en Plannen, fiets van en naar mijn werk. Ik leef samen middels contract, Carole werkt ook ongeveer 25 uur per week. We gaan elk jaar op vakantie met de auto en ver weg en drie van de vier kinderen gaan dan meestal mee want Caspar zie ik maximaal eenmaal per jaar omdat hij autistisch is en in een tehuis zit waarvan hij 1 weekend per veertien dagen thuis komt in Nieuwegein bij mijn ex. Dat weekend loop natuurlijk gelijk met de periode dat Roxane ook thuis in Nieuwegein is. De andere weekenden en de meeste vakanties zijn vervolgens voor mij met m’n dochter. Tot ze natuurlijk in de leeftijd kwam van zelf besluiten toen werd de frequentie duidelijk minder. Roxane ging zeer vaak haar eigen weg en kwam zeker niet meer dan een vijftal maal per jaar langs zullen we maar zeggen (ik haalde haar natuurlijk op en bracht haar weer thuis).

Ons huis is een lage boerderij voorzien van alle gemakken, waar we overigens zelf veel aan hebben bijgedragen (verbouwen) en nog moeten bijdragen. We zijn allen goed gezond en hebben dus niets te klagen, totdat de luchtmacht besluit mij eruit te knikkeren omdat de krijgsmacht dient te verkleinen en er dus wat…banen bij defensie verdwijnen de komende jaren.

Maar anno 2004 is er nog geen sprake van dat saja de dienst gaat verlaten. Het begin van het jaar begon goed want het huis is nu voorzien van de luxe van een airconditioning, weliswaar alleen de bovenste verdieping, maar wordt dan ook de nacht doorgebracht en koude lucht zakt immers naar beneden dus wie weet krijgt de begane grond er nog wat van mee. De toekomst zal het leren. Deze installatie aangelegd door, ach een beetje reclame maken mag toch als het produkt goed is!
De meeste vakanties gingen altijd met eigen auto en redelijk ver weg maar ook in 2004 was dat anders. Via allerlei huizenruil organisaties op het WWW http://www.homeexchange.com/ zijn we er in geslaagd te ruilen met een echtpaar uit Beavercreek Ohio USA. In de betreffende link even naar the Netherlands gaan en op steden Oostrum kiezen dan was je er geweest:-) Is niet meer van toepassing. Voor mij niets nieuws CONUS maar voor de anderen werd het een openbaring. De US is nu eenmaal een ander continent met een duidelijk andere cultuur (of zoekt men die daar nog?) Van daar uit hebben we alvast Italië aangestraald maar dat loopt op niets uit!

Oh ja tegenwoordig, zo vanaf december 2003, pleeg ik ook manager te spelen van een virtueel voetbalteam, genaamd??? de PEELKONIJNEN, je moet maar een hobby hebben niet waar. Kijk vooral op http:www.hattrick.org en sluit je aan bij de reeds 800.000 mensen wereldwijd. En het haalt zelfs de radio gehoord deze rapportage op Radio 1. Daar ging me het webpagina maken iets beter af, de link naar mijn team is niet meer jammer... maar aldaar zijn ook wat idiot-proof tools aanwezig. Een andere vreemde hobby van me is het lopen van de Vierdaagse van Nijmegen, in 2004 was dat voor de negende maal. Nummer tien gaat in het jaar als ik vijftig wordt en dan krijg je nog van die smoezen zoals er moet wel een kroontje op de medaille en eigenlijk ook een cijfer dus zal het bij leven en welzijn wel stoppen na 12 keer. Dat dacht ik in 2003 maar anno 2013 staat no 16 op de rol :-)
Gemaakt in 2005
door mijzelf en nog iemand. laatst aangepast 13 december 2012