2006 en verder

Rustige jaarwisseling geen bijzonderheden, wellicht dit jaar gaan spreken over gemaakte beloftes en de invulling daarvan maar het jaar is nog jong dus nog even niet! Zelf wordt ik dit jaar niet jong, geheel in lijn met het Travian spelletje dus komen we dit jaar op de helft...
Hoewel dat volgens anderen een verkeerde interpretatie is. Dus voelen we ons zoals die meneer rechts.. De eerste januari maar even niet organiek een bumper van een ander een gat ingereden, maar voor de rest niets bijzonders, die week althans
Volgende week: met fiets onderuit gegaan (eigen schuld) poogde een lijn (welke een stoeprandje bleek te zijn) over te rijden. Resultaat vier vette schaafwonden op de knie en een kapotte wielerbroek!!

En wat moesten we daar links in Utrecht aan het eind van de maand? Jawel een kaakchirurg CMH ook wel AZU of UMC genaamd en element 16 pleite! De maand werd afgesloten met de opmerking op donderdag van John/Hans dat hij op maandag had gezien dat de uitlaat van de H-100 wiebelde. Resultaat na controle....hele achterste eind ligt los, afgebroken. vervangen dus maar!

Februari geen bijzonderheden!

Maart, het loopseizoen is begonnen, trainen voor de Vierdaagse van Nijmegen!!! Een ungoing korte impressie in woorden met natuurlijk de nodige links naar andere pagina's op het net.
En net voor 1 april een wijs besluit kappen met TRAVIAN niet half, niet op 1, 2 of 3 van de vier surfers gewoon helemaal. Er gaat gewoon teveel tijd in zitten en brengt eigenlijk niets. We vertellen het niemand binnen het spel en dan eens kijken of het wel opvalt. nou het viel op...nu dus TLK the last knights...en alleen de NL server en Com 3 dus..zwak weet het

April geen bijzonderheden anders dan trainen voor Nijmegen en mei tja....we zagen Abraham en hadden dat buiten willen vieren in de eigen tuin. Jammer dan slecht weer dus een huis vol mensen en een perfect koud buffet. De tuin werd verder gevuld met een grote onder lucht staande pop.... De dag zelf van de verjaardag was een werkdag maar de 25e was een ieder vrij op hemelvaartsdag dus een uitgekiend moment om zoiets te vieren! Best wel veel aanloop en behalve drank, snoep, geld DVD bon en vele kaarten, waren er ook tekeningen van mijn nichtjes Marit en Merlijn mooi hoor. Roxane werd door m'n ex 's-ochtends afgemeld maar verscheen hoe leuk toch in de namiddag, hoera!

Juni, puinhoop in huis want zowel de oude toilet als de vloer in de hal worden aanzienlijk verbeterd. We willen niet weten wat het kost maar dan heb je ook wat nietwaar! De indruk bestond dat de diverse werklui en dus hun werkzaamheden niet geheel op elkaar afgestemd waren. 3 juni begon het circus en 16 juni ligt de vloer er in is de toiletwand betegeld en komen we het huis in door het raam.
Eind Juni fini met TRAVIAN punt, wat nog niet wil zeggen dat het dan ook fini moet zijn met andere dingen...de hyundai liet me in de steek op de A-73 een kertboom aan lichtjes op het dashboard....analyse door dealer waterpomp naar de Philistijnen.

De maand juli, in het begin benauwd in Nederland en Carole's karretje mocht een week lang als transportmiddel dienen. Internet perikelen, die zowaar bij thuiskomst op de 6e in ieder geval gedeeltelijk waren opgelost. Boven of beneden internet dus. De verbouwing was nog even niet klaar, slechte coƶrdinatie!
Voor het weekend voor de 4-daagse: Zowaar een raam in het toilet, en de elektrische bedrading hangt er. Donderdagavond de 13e Internet is gefixed boven en beneden en als je wilt nog op vijf plekken, een 8-port ethernetswitsch doet wonderen! Vrijdag de 14e grootse inspanningen van stucadoor en anderen en zowaar de toilet is op een oor na gereed, zijn nog wat puntjes maar het is een plaatje...gemaakt onder de hoofdverantwoordelijkheid van...

De derde week van Juli we raden het al de 90e 4-daagse. Helaas was ik dus net als zovelen woensdag uitgewandeld en ongewild getuige van een unieke gebeurtenis. Stopzetting van de Vierdaagse. Het onderwerp is te geladen om het achterste van mijn tong te laten zien maar de voorbereiding mijnerzijds was uniek en dan is het jammer dat op woensdag niet over de waalkade wordt gelopen (zie links) en ook niet op vrijdag groots van de intocht kan worden genoten! Jammer dus ook zeker voor de vele duizenden toeschouwers, aan hen heeft het niet gelegen zij waren er zoals altijd even enthousiast. Een enthousiasme wat ontroerend is en dit festijn uniek in de wereld maakt en dat moet zo blijven, hoewel ik vrees

Einde juli vakantie west USA te beginnen in San Francisco beelden? zoals hier? ja dat zijn anderen. Toch houden we die anderen er maar in want ons verslag leent zich niet voor publicatie. De 18e augustus waren we weer heel en uitgerust terug in ieder geval. Wellicht dat ik nog eens een kaartje ga maken van onze omzwervingen. Of een compilatie van de foto's
Een tegenvaller was overigens dat in de week na terugkomst vanuit de USA ik geen bloed mocht geven. Komt ervan als je het kikkerlandje wel eens verlaat. En eind augustus heb ik me nog even bezig gehouden met het verleden. Het moet worden gezegd dat de gastheer en vrouw waarmee gedurende bijna 1 jaar een goed contact is opgebouwd daarbij een stuwende kracht zijn geweest. Overigens de link even openen voor rustige klassieke achtergrond muziek.

In ieder geval via het archief van Nieuwegein is mij nu bekend waar ik allemaal gewoond heb en de eerste drie plekjes zijn dus bezocht want die lagen in Den Haag en Voorburg. De werkplek verschoof dus even van Den Haag naar Breda in het weekend van 16/17 september. Dus een laatste blik op het voormalige hoofdkwartier van de Klu.
Maandag 18 september nieuwe plaats om te werken dus en inderdaad het is absoluut een verbetering die flat, legering is natuurlijk minder want we leven uit de koffer en in het hotel waar ik lig is dus internetten belachelijk duur! De maaltijden 's-avonds zijn overigens perfect en ik heb maar weer eens gefietst op naar de 10.000 km op de teller!

Dat laatste had ik dus niet moeten zeggen want de 10.000 volmaken was me niet gegund! Op 24 september tussen 18.30 en 19.00 uur is dus mijn fiets gestolen (Gazelle Grenoble Silverdust/green Framenummer 1371133 slotnummer L033262 AXA SL9) vanuit de karnemelk straat in Breda voor McDonalds. Was een dure maaltijd en het vertrouwen in die stad is zwaar geschaad!

Oktober, nieuwe fiets gekocht, moet gezegd worden was bijna niet mogelijk maar we zijn er op vooruit gegaan. Weer Gazelle en nu de Orange kleur blauw/zilver. Details nu even niet hier vertellen natuurlijk en daar rijd ik dan minimaal tussen het hotel en het werk. Ook de behuizing van het werk ziet er beter uit getuige het linker plaatje.

Derde week oktober bezoek aan Roemenen die de HAWK PIP III nu van ons hebben. Uiterst gastvrij en aan de ander kant zeer onzeker over het gebruik van de apparatuur zijn ze. N.m.m. moeten we als organisatie niet moeilijk doen en de nieuwe EU partners gewoon bij staan in het operationeel maken van de spullen. En oh ja kennen we die vlucht die moest vliegen tussen Maastricht en Amsterdam op maandagmorgen nou die reed over de weg of te wel was een busrit...

Het hele jaar nog niet gesproken over de PEELKONIJNEN foei! De ooit gemaakte pagina is natuurlijk allang verdwenen. En zoiets zo weer opzetten zit er ook niet. Dus even samengevat anno 2006. Nou mijn team poogt zich te handhaven in divisie VII maar het gaat niet vanzelf. Echter de selectie is met sprongen vooruit gegaan dus het moet goed komen. Het wroeten in familiegeschiedenis vordert langzaam hoewel met hulp uit Voorburg grote stappen voorwaarts zijn gemaakt! Sommige taken zitten reeds in 1700 alleen de vaderstak moet nog de nodige aandacht krijgen!!

Einde van het jaar, met de KONIJNEN is het goed gekomen en wel in de laatste wedstijd van het seizoen, geƫindigd als 5e van de 8. Enfin eind november en eerste week van december weer een oude hobby kunnen oppikken, evalueren van een eenheid met een NATO pet op. Ditmaal was het in Meckelenburg-Vorpommeren het voormalig Oost-Duitsland dus en VP staat ook wel voor 'vor Polen". De eerste week waren we voor de nachten ondergebracht in een park hotel, de tweede week zakten we zo'n 80-100 kilometer naar het zuiden naar Neubrandenburg. Natuurlijk spiegelt het www mooie plaatjes voor maar in werkelijkheid is het landschap daar laten we zeggen ruim opgezet, of te wel erg leeg. Het hele Bundesland heeft 1.6 milj inwoners en dat is niet veel. Tussenliggend weekend is dus de plaats waar de bron van de raketten ligt bezocht en de grondlegger heeft gewerkt Ik moet zeggen dat het zeker niet zo'n lieverdje was als de link doet voorkomen.

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden en dus werd even terug gekeken op bijvoorbeeld het gestarte stamboom onderzoek. De vaders kant is nog immer onderbelicht, nog immer is me niet precies bekend wanneer en waar mijn vader is gestorven. Een andere insteek zou kunnen zijn contact te zoeken met de toenmalige voogdij vereniging Humanitas maar gezien de link loopt dit spoor ogenschijnlijk dood. Ook het eerste huwelijk van mijn vader met een zekere Trijntje Breek, waaruit n.m.m. de allang gestorven broertjes Wallie en Wallie uit afkomstig zijn kom ik verder niet tegen en kan ik dus niet verder uitdiepen. Jammer we gaan dus de hulptroepen maar weer inroepen denk ik.

Tja elk jaar komt tot een einde en dan is het weer leuk om te zien wie zoal mijn gekunstel op het net heeft bekeken. Natuurlijk spelen we niet op de man maar beperken ons tot de landen waar e.e.a. vandaan komt. AUB the results of the Dutch jury.

Laatste aanvulling 16 december 2012
Tekst Richard-Layout Fred