2008 Een nieuw begin

Nieuw jaar, nieuwe relatie, oude nog niet de deur uit. Maar er zijn ontwikkelingen! En dat heeft alles te maken met dit. En dat maar liefst op twee fronten tegelijk! Wordt 1 februari 2008 een ingetogen feestje? Of mogen we daarna de gaten in het huis rap gaan vullen? In ieder geval eerst maar eens een weekje evalueren in Denemarken. Dicht bij Ribe een leuk plaatsje beter als de saaie omgeving van Oksbol waar meestal geoefend wordt. Bij terugkomst een huis vol met dozen en al wat lege plekken... Overigens sinds ongeveer april 2007 heb ik in meer of mindere mate heel af en toe pijn in de buik. E.e.a. is onderzocht en er is komen vast te staan (december 2007)dat ik een versteende galblaas heb. Dat speelt wel eens op maar er is vast wel wat aan te doen!

Weten we wat de moderne postkoets is? het spoor!. Men laat in Zoetermeer een pakje afgeven aan een machinist en in Nijmegen wacht je de man op (treinstelnummer bekend) op het peron met een kopje koffie. Vervolgens pakje ruilen tegen koffie. Kijk dat is nu de spreekwoordelijke kennissen maakt macht! Werelds een uitvinding van mijn schattebout! Oh ja kom laten we een nieuw spelletje doen! Maar even de oudheid in gaan! en u mag raden waar dit links is haha

31 Januari iets na 20.00 uur. Gekheid is niet nodig maar het huis is leeg qua mensen en de nodige roerende zaken (dieren volgen nog)en ziet er prima uit dat moet ik mijn ex nageven hierop heb ik niets aan te merken chapeau! Katten stonden met smart op me te wachten maar dat was het dan ook. Oh ja en de wasmand netjes leeg alles gewassen en gestreken, grote klasse! Nu inventariseren wat er allemaal aan mijn geluk ontbreekt, de aanvullingstijd breekt aan, all part of the game!
En kennen we de overval op de zonnenbank? (is echt voor insiders) maar goed ook al was het liefste wat ik 'bezit' wie me dat aandeed het kostte zeker een drietal jaren van mijn leven....Weer voor insiders: tegenwoordig een koekje bij de koffie!

En hoewel er over de PEELKONIJNEN (u weet wel dat virtuele voetbalteam) niet veel valt te melden (nou ja we kunnen nog 3e worden in de VIe divisie...en dat gebeurde ook!). Is er vreugde bij de PEELKONIJNTJES, het jeugdteam. Promotie van de Vijfde Divisie OLDER jeugd naar de vierde! Oh ja en de opgave is de deur uit. En minder leuk: Radja de oudste van de twee katten is uit het huis in Nijmegen verdwenen, zijn portret ziet u hier op deze pagina is de zgn cyperse!
Wel eens gehoord van de wacht houden en elkaar afwisselen? Neen nou als er tot even ruim 04.30 's-nachts aan het bekleden van trappen wordt gewerkt dan kan het zijn dat het management in wisseldiensten gaat slapen haha.

Weer minder leuk kat twee Napoleon, Nappie voor intimi heeft ook aan zijn kuierlatten getrokken dus zijn ze nu beiden te zien. Drie maal raden welke van twee Nappie is :-) dat ontvluchten was rond 17 februari en 29 februari was hij in een asiel te vinden bij Balgoy

Aan politiek doen we niet maar als je ziet dat in Tirana (Albanië) er vreugde heerst over de onafhankelijkheid van Kosovo. Vraag je je af wat er gebeurd is met de "afschaffing" van de Groot-Albanië gedachte. Dan verder de meningen volgende van Rusland en Servië in deze doet het ergste vrezen. Kan het ook niet helpen heb daar zo mijn sporen liggen in die regio helaas.

Het jaar is al behoorlijk onderweg en eigenlijk is het te laat om een wens te doen maar doe het toch. Ik hoop dat mijn schatje eens weer zo vrolijk zal zijn als hier weergegeven. Voor een groot gedeelte vrij van zorgen en muizenissen!! En mag ik dan wellicht zeggen dat er iets meer planmatig moet worden gewerkt dan?

Zondag 2 maart NEE toch! niet weer! en niet veel later WEER een game! voor diegene die alleen tekst lezen en niet klikken! En hallo het is maart waar zijn de trainingen voor de Vierdaagse 2008? Enfin medio maart weer een weekje naar Denemarken en ditmaal onderbrenging in vakantiepark in HO...Hoezo HO, diesel auto's rijden toch goed op benzine :-), zijn er meer HO's? Of heeft iemand met succes iets geregeld in Marokko...we gaan het zien/horen.

Goede vrijdag....of niet zo goed? Vlam in de pan. Ik zei dus VLAM IN DE PAN! Maar door goed optreden al zeg ik het zelf is veeeeeel erger voorkomen! En oh ja het was Pasen. Nou mooi niets van gemerkt...op een bezoek van Japiooo na dan.

3 april, ontvangst van een concept convenant waar de honden geen brood van lusten. Gaat helemaal nergens over en afspraken worden maar weer te grabbel gegooid. Prima gaan we weer vechten dus! Oud Marokaans spreekwoord zegt : Als het hek van de dam is komt het water! Maar eerst op vakantie ! Eentje om nooooit te vergeten...De kortste weg tussen Amsterdam en Schiphol loopt via Oostrum toch? En 25 april is gelijk aan 22 april niet waar? En bij thuiskomst bleek de vriezer en koelkast gratis ontdooid...of was dat niet de bedoeling? In ieder geval zwaaide m'n liefje naar de Koning op de 21e en hij zwaaide nog terug ook! Oke niet alles kommer en kwel dus getuige mede dit filmpje

Allemaal minor zaken natuurlijk! Eind 2006 was ik op zoek naar mijn roots en e.e.a. stagneerde maar door een niet aflatende steun en stimulans vanuit Voorburg is het spreekwoordelijk lijk boven water gekomen. Datum en plaats van overlijden vader is bekend en de beroemde twee Wally's zijn ook boven water....(Valentijn Philippus Martinus(1) 1 dec 1943 tot 10 mei 1945 en (2) 19 jul '46 tot vertrek bij mijn vader 6 juni 1950) case closed? Eh nou eh er zijn nog wat vrouwen gerelateerd met die dode oude van me dus we spitten even verder...en overlijden Wally (2)moet nog even worden uitgediept.

En wat ook leuk is als er geen katten meer op het erf lopen? Dan heb je houtduiven en die scheiten je tuinstel driemaal daags vol goh wat een lol. In ieder geval maar eens contact gelegd met VELUX want die drie GGL-1 ramen moeten maar eens vervangen worden toch? Heb het wel even niet gezien dat vocht tussen de ramen!

Ik weet het het slaat helemaal nergens op maar daarom is MIJN schatje niet blond De laatste maal naar Denemarken net de week voor m'n verjaardag. Niets mis mee maar de aanvaring met de vangrail had nu niet echt hoeven te gebeuren toch...m'n tijd is blijkbaar gelukkig nog niet gekomen.

De maanden juni en juli zullen in het teken staan van een eenzijdig door mij afgekondigde zogenaamde stand-down, een adempauze in de liefde zoals u wilt. En helaas maar waar het heeft voor een groot gedeelte met het slijk der aarde van doen. Een geweldig nummer trouwens kan niet hard genoeg worden afgespeeld wat mij betreft!

Soms heb je hulp nodig als je alleen maar het kozijn van aangroei wil ontdoen. Om de glazenwasser werkruimte te geven moet je wel eens de klimop wat kleiner maken. Heel vervelend dat je dan iets tegenkomt wat je zelf even niet meer aankan een wespennest dus werk voor de bestrijder van zoiets En uit de overlevering: op een terras "als jullie nu allemaal even gaan staan en je mond even wijd open doet....zo hebben jullie mijn rondje fris ook weer gehad! "

1 juli ja hoor de haven van Breda is weer open U ziet hierboven een 'artist impression', die echt niet lijkt! En de inzegening van de haven voor de opening typisch Bredaas maar wel verstandig! Natuurlijk is het project uitgelopen en wie weet blijft het dit keer water...of wordt het een parkeerhaven wederom?

Ja ja ook dit jaar dus gewandeld in Nijmegen en omstreken en ditmaal heb ik het wat uitgebreider verwoord dan andere jaren! Oh ja stukkie aardrijkskunde: Wist u dat Algeciras in Spanje hetzelfde was als Sète in Frankrijk? Neen nou ze hebben wel wat gemeen die twee plaatsen er vaart vandaar uit een boot naar Marokko! Sommige mensen plannen het ene en doen het andere... Overigens het plaatje rechts moet ik nog eens gaan bekijken, wellicht december 2008

31 juli Centraal Militair Hospitaal: Galblaas verwijderen. Nou zeg 1 augustus thuis geen galblaas meer en eigenlijk kiplekker! Geef toe moet wel kalm aan doen voor een week maar n.m.m. was het een job extreemly well done! En bij thuiskomst een virtuele fruitmand

Nieuwe verplaatsings les. 4 augustus is 4 augustus maar een verplaatsing over de weg van Algeciras naar Nederland is plotseling een vlucht van Casblanca naar Düsseldorf? Goedkoop wordt toch duurkoop of zo? Wie zal het zeggen, de tijd zal het in ieder geval leren.

Oh ja niets is toevallig En och de pagina is toch al zwaar, d.w.z. veel bytes te laden dus kan er nog wel wat bij! In momenten van eenzaamheid komt de jeugd boven en hoewel de leadzinger een betere uitvoering heeft gedaan in het verleden is dit stukje jeugdsentiment toch wel te waarderen Klein nadeel je moet er eventjes een uurtje voor uitrekken haha.

Midden in de persoonlijke perikelen en dan gaat ook nog de 'grote' leider weg bij OLDER in september.

Oktober (07 om precies te zijn) wat zullen we zeggen een kort-geding, u weet wel een rechtsgang die kan worden toegepast bij een spoedeisende zaak. Er is iemand die beneden het bestaansminimum leeft wordt beweerd. En dat dient snel te veranderen door mij te gaan plukken. We gaan het zien, ben er helemaal klaar voor! Resultaat: In naam der Koningin een proces verbaal op een half a-4 en niet de waarheid spreken mag. Eén jaar na dato finale afrondingsfase. Iemand zei eens het was mooi zolang het duurde.

En ja hoor we hebben iets gedaan wat je éénmaal in het leven gedaan moet hebben. T.w. wadlopen Dan ook maar gelijk wat sfeerbeelden dus. Hoera ik heb een keuze laat ik iemand in de zandbak of doen we dat niet, ik ben te goed, Meissie is weer terug en ik ben daar blij om!

Het zal niemand zijn opgevallen maar 11 en 12 november was er een zeer plaatselijke grote wervelwind, komende uit Zuid-Oost Europa met aanvulling uit Noord-Afrika. Het gevolg: tuin is winter klaar! En zo winter klaar is hij nog nooit geweest!

En waarom zou december niets brengen zou je zo zeggen nou genoeg dus. 1 december democratisch gekozen tot leider van OLDER de mooiste en beste federatie in Hattrick-land met ongeveer 500 leden toen. Vrijwel gelijktijdig de ondergang van een dierbare. Mijn transportmiddel is net geen negen jaar oud geworden. Hierboven ziet u hem nog in volle glorie toen hij vier maanden oud was. Bijna 200.000 kilometer en vele deuken en krassen later is er hoogstwaarschijnlijk een cylinder as gebroken en loopt het beestje wel zeer onregelmatig helaas..dus vervangen die zooi

Maandag 15 december was het dan eindelijk zo ver! De gang naar de notaris. Op zich prima maar de gevolgen zijn in deze crisis tijd wel een beetje belachelijk n.m.m! Maar ja we wonen mooi toch! en dat is behouden

Moto van dit jaar: Als je je niet ergert, maar verwondert word je geen tachtig maar honderd!

laatste update 17 december 2012
Tekst Richard-Layout Fred