2014 En verder zullen we maar zeggen

Het eerste kwartaal 2014..geen bijzonderheden of het moet een nieuwe poort zijn. Tweede kwartaal eigenlijk ook niet behalve dan oplosbare computer problemen en een vakantie in het begin waar ik nog wel eens op terug kom. Dit zodra de bijbehorende foto's naar behoren zijn verwerkt. De vakantie noem ik maar de Balkan anders omdat landen zoals Hongarije, Roemenie en Bulgarije zijn aangedaan en een uitstap naar Istanbul. En hoewel het natuurlijk voor elke naam kan toch één keer maar eens weergegeven
Het derde kwartaal natuurlijk de 98e 4-daagse van Nijmegen voor de 17e keer uitgelopen. En tijdens dat evenement hield 'killer-cat' de wacht.

Wie kent ze niet de mensen van een telecombedrijf. Ik heb alleen een simkaartje en afkopen van het contract kan. Echter ik kan ook rekenen zoveel maanden lopend contract maal zoveel euri is...BAGGER DUS.

Jawel 31 augustus Piratenkampioen de 1e plek op z'n Duits gepakt. En 21 september het omgekeerde dus. Op de laatste dag geconfronteerd met een ban....wegens "illegal scripting" iets wat ik dus niet eens kan.... Voor de volledigheid het betreft dit spelletje. Omdat dus geen enkel argument tegen de flutreden van mijn ban van 4 weken werd gehonoreerd moest ik me behelpen met een ander spelletje.

Rondom het begin van carnaval zeg maar 11 november een mindere gebeurtenis. Een noodlottig ongeval en we hebben een poes minder helaas.

Ach en laat nu Bacardi even niet hetzelfde zijn als Campari weer wat geleerd dus

2015

hier, maar met een ander veel goedkoper gezelschap en hier geweest In maart op de droge dag wandelen en bijna nog eens gelukt

Geschiedenis van startplaats 5 april en week later startplaats bekende saaie tocht en verder in april hiero wel 2015 en lokale wandeling tenslotte.

En zo gaat het door in Mei en ongetwijfeld Juni en deel van Juli we komen wel aan de kilometers voor Nijmegen. Zaterdag 11 juli de laatste training en we doen maar eens 40km want hoe dat voelt zijn we al bijna vergeten. Meer dan 500 trainingskilometers all in dit jaar lijkt me afdoende voor een succesvolle 99e editie.

En om de moed erin te houden even dit en omdat het waar is en kan dit ook maar.
Deden we naast Hattrick en Ikariam eigenlijk nog wel spelletjes? Ja hoor dit spel werd tijdelijk gespeeld tot er niet meer kon worden ingelogd. En na iets in Brno werd dit gespeeld

Je denkt wel eens na over het leven en dan schieten toch de uitzendingen in je hoofd. Zo ook de laatste en de beste. Beginnen met een stukkie land en dan een kampement bouwen en ik vind dat het volgende liedje dat het beste weergeeft

2016

Eerste goede daad in 2016 digitaal toenadering zoeken tot een huisarts. En ja hoor we beginnen weer een nieuw spelletje. Via een klein flesje uit een oude voorraad zijn we beland bij een heerlijk lijfdrankje.

En toen brak een asbak spontaan....nou ja dan doen we de zooi maar in blikken hebben we genoeg van. En een beetje artistiek zijn we ook soms. Maar niet met asbakken dus. De 100e Vierdaagse jaja.....de vraag is of we 800 trainingskilometers halen. In elk geval genoeg getraind nmm.
Nu maar hopen dat er geen herhaling van de 90e editie plaats zal vinden....ook perfect in vorm en dan 1 dag mogen lopen.
We verblijven dit jaar hier

Het evenement was geslaagd en ook ondergetekende mocht in een microfoon blazen Voorstelling begint bij 6h27min en een beetje 12 sec ongeveer.

Ja hier hebben we gezwommen

laatste update 23 augustus 2016
Tekst Richard-Layout Fred